Ο Massa ελπίζει πως θα έχει άλλη μια ευκαιρία για τον τίτλο

Σχετικά άρθρα

_N7T1077

Ο μοναδικός Βραζιλιάνος στο φετινό grid είναι ο Felipe Massa, που αισίως έχει πατήσει τα 33, και η Williams ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα οδηγεί για αυτήν και το 2015, έχοντας ως teammate ξανά το Valtteri Bottas. Ο Massa έχει δηλώσει πολλάκις φέτος πως είναι χαρούμενος στη νέα του ομάδα, ενώ ελπίζει πως θα παραμείνει στη Formula 1 δυο με τρία χρόνια ακόμα.

 Δεν ξέρω πόσο καιρό θα παραμείνω εδώ, οπότε πιστεύω πως ίσως (η Williams) να είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος τώρα και θέλω να αγωνίζομαι όσο βρίσκομαι σε κορυφαίο επίπεδο.

Ελπίζω ότι θα μείνω για άλλα δύο ή τρία χρόνια ή ίσως και περισσότερο, αλλά δεν ξέρω. Δεν σκέφτομαι πολύ μπροστά. Απολαμβάνω το χρόνο μου τώρα και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να τον απολαμβάνω για άλλα δύο ή τρία χρόνια και, στη συνέχεια, ίσως έρθει η ώρα (να σταματήσω).

Μετά το ατύχημά του στην Ουγγαρία το 2009, αλλά και το χτύπημα των team-orders στη Γερμανία, ένα χρόνο μετά, ο Massa δεν βρέθηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πόσο μάλλον να παλέψει για κάποιον τίτλο. Το 2008 έχασε το τρόπαιο εντός έδρας, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, και ελπίζει πως θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να παλέψει για αυτόν, πριν αποσυρθεί.

_J5R4811

 Στη Formula 1 είναι αδύνατο να πεις ότι ήταν η τελευταία σου ευκαιρία, επειδή τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μπορείτε να δείτε τι συνέβη από πέρυσι σε φέτος. Δεν περίμενα η ομάδα να είναι τόσο ανταγωνιστική, όσο παρουσιάστηκε.

Ίσως αυτό να μην είναι αρκετό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Οπότε, ίσως για οποιοδήποτε λόγο, να βρισκόμαστε ψηλά του χρόνου και ίσως να έχω την ευκαιρία να παλέψω για το πρωτάθλημα.

Σίγουρα, αυτό είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω πως θα έχω μια ακόμη ευκαιρία.

Η Williams έχει θέσει σαν βραχυπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στους τίτλους, με την Claire Williams να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο δίδυμο της ομάδας. Το 2015 θα αποτελέσει εξέλιξη της φετινής χρονιάς και ο Massa ξέρει καλά πως αυτό σημαίνει ότι η Mercedes θα είναι και πάλι το φαβορί.

 Τη Mercedes δεν θα είναι εύκολο να την κερδίσεις και του χρόνου, επειδή έχουν ένα απίστευτο αυτοκίνητο και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το αλλάξουν.

Θα κρατήσουν την ίδια φιλοσοφία για το 2015 και θα βελτιώσουν κάποια πράγματα. Θα είναι απλώς μια εξέλιξη του τι έχουν τώρα. Νομίζω λοιπόν, ότι η Mercedes θα έχει ούτως ή άλλως ένα απίστευτο αυτοκίνητο και το επόμενο έτος.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1]

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...