Williams: Με αυτό το οδηγικό δίδυμο μπορούμε να πάρουμε τίτλους

Σχετικά άρθρα

Red Bull Ring, Spielberg, Austria. Saturday 21 June 2014. Claire Williams, Deputy Team Principal, Williams F1, with Sir Frank Williams, Team Principal, Williams F1. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Photographic. ref: Digital Image _89P6501

Η Williams ανακοίνωσε φέτος από πολύ νωρίς το οδηγικό της δίδυμο για τη νέα χρονιά. Έχοντας καταφέρει να επιστρέψει με την FW36 στις μάχες για τις μπροστά θέσεις και διαθέτοντας τον Valtteri Bottas, μια από τις φετινές αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τους οδηγούς, η αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας, Claire Williams, πιστεύει πως το δίδυμο ταλέντου-εμπειρίας μπορεί να φέρει τίτλους στη Williams.

Εκατό τοις εκατό. Διαθέτουμε ένα δίδυμο που μπορεί να παλέψει για τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά και θα βάλουμε στα κόκπιτ τους οδηγούς που πιστεύουμε πως μπορούν να το καταφέρουν αυτό.

Όσο για το εάν μπορεί η ομάδα να παλέψει από του χρόνου κιόλας για τον τίτλο, η Williams άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό, αφού η νέα σεζόν θα αποτελέσει εξέλιξη της φετινής, στην οποία η FW36 βελτιώνεται συνεχώς.

Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε και νομίζω ότι πολλά από αυτά αναπόφευκτα εξαρτώνται από το που βρίσκεται ο ανταγωνισμός. Φέτος, η Mercedes έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμως, νομίζω πως κλείνουμε το χάσμα και πιστεύω πως φάνηκε αυτό (στη Monza), αλλά (για το 2015) εξαρτάται από το που θα βρεθούν οι άλλοι.

Το 2015 είναι ένα εξελικτικό έτος. Δεν είναι μια επαναστατική χρονιά με πολύ σημαντικές αλλαγές στους κανονισμών και γι ‘αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το τι μπορεί να κάνει ο καθένας, καθώς και το που θα βρεθούν οι άλλες ομάδες.

[Photo Copyrights: Williams]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...