Το νέο Opel Insignia θα είναι “ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών”

Σχετικά άρθρα

Opel-Monza-Concept-2013-widescreen-30

Περιμένουμε το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το τρέχον Insignia να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2016 και σύμφωνα με τον Design Director της Opel, Malcolm Ward, θα είναι ένα μοντέλο που δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του:

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχετε δει τα τελευταία χρόνια. Είναι πραγματικά πανέμορφο.

Ο βασικός λόγος για την ομορφιά του επερχόμενου μοντέλου, είναι ότι θα επηρεαστεί αρκετά από το εξαιρετικού design, Opel Monza concept που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013. Προφανώς κάποια στοιχεία δεν θα περάσουν στην παραγωγή (βλ. gullwing πόρτες) αλλά η σχεδιαστική γλώσσα, θα είναι ίδια.

Το νέο Insignia, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα βασίζεται στην D2XX πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και η νέα γενιά του Chevrolet Cruze. Το μήκος του θα είναι περίπου ίδιο με αυτό του τρέχοντος μοντέλου ενώ σύμφωνα με τον Ward, πολύ δουλειά έχει γίνει στην βελτιστοποίηση του packaging και των διαθέσιμων χώρων. Επίσης, με δεδομένους τους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων, περιμένουμε να είναι και ελαφρύτερο από το προηγούμενο.

ΠηγήCarAdvice

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr