Alonso: Έχει προκαθοριστεί το μέλλον μου, είναι το προφανές

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Τους τελευταίους του αγώνες με τα χρώματα της Ferrari μετρά ο Fernando Alonso. Ή μήπως όχι; Ο Ισπανός μάς έχει απασχολήσει σχετικά με την νέα ομάδα που θ’ αγωνιστεί το 2015, αν όντως φύγει από το Maranello. Νέες, αβάσιμες φήμες έχουν κάνει λόγο για πιθανή στέγη τού “El Nano” στη Lotus ή τη Williams, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε εκεί τον Alonso.

Σχεδόν όλο το paddock πιστεύει ότι ο 33χρονος έχει συμφωνήσει με τη McLaren (ο Niki Lauda το λέει ανοιχτά), ωστόσο τι λέει για όλα αυτά ο ίδιος; Φυσικά, δεν πιάνει στο στόμα του καμία ομάδα, μα επισημαίνει πως έχει κάνει το προφανές και το μέλλον του είναι προκαθορισμένο.

Το μέλλον μου είναι ήδη καθορισμένο ή έχει οριστεί στο μυαλό μου εδώ και μερικούς μήνες. Τώρα τα ολοκληρώνουμε όλα, δεν είναι σπουδαίο πράγμα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, θα πρέπει να περιμένετε λίγο.

Δεν μπορώ να πω τίποτα μέχρι να τελειώσουν όλα, αλλά είναι καλό και πρέπει να κάνω το καλύτερο για το μέλλον μου και το καλύτερο για το μέλλον τής Ferrari, επειδή είναι η ομάδα που αγαπώ. Όταν το μάθετε, θα πείτε “ήταν τόσο προφανές ότι θα το κάνεις”.

Μήπως τελικά μείνει ο Alonso στη Ferrari και ο Sebastian Vettel είναι τελικά αυτός που θα οδηγήσει για λογαριασμό τής McLaren; Ή ο Ισπανός εννοεί το “προφανές” ως αυτό που ακούγεται από τους περισσότερους, ότι δηλαδή θα είναι ο νέος superstar τής McLaren και ο Vettel θα πάρει τη θέση του στην ιταλική ομάδα; Υπομονή μερικές εβδομάδες…

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...