Ο Massa επιμένει πως φώναζε για Αυτοκίνητο Ασφαλείας στην Ιαπωνία, παρόλο που ο Whiting λέει το αντίθετο

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Όταν ο Charlie Whiting έδινε νέες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα τού Jules Bianchi στη Suzuka, υποστήριξε ταυτόχρονα πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα λάθος δίχως να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο γιατί έναν γερανός πρέπει να μπαίνει στην πίστα εν έτει 2014 ή για το αν το Αυτοκίνητο Ασφαλείας έπρεπε να βγει στην πίστα αμέσως μετά το ατύχημα τού Adrian Sutil.

Ο Felipe Massa έχει πει πως ούρλιαζε για να βγει Αυτοκίνητο Ασφαλείας μόλις ο οδηγός τής Sauber βγήκε εκτός πίστας, ωστόσο ο Whiting ουσιαστικά διαψεύδει τον Βραζιλιάνο, μιας και δηλώνει πως ποτέ δεν τον άκουσε να φωνάζει.

Αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Δε νομίζω ότι ούρλιαζε. “Οι συνθήκες στην πίστα γίνονται χειρότερες” μόνο αυτό είπε στην πραγματικότητα. Δε νομίζω ότι αυτό το είπε ουρλιάζοντας.

Ο Massa δεν αφήνει ασχολίαστα τα λεγόμενα τού Βρετανού: επιμένει πως φώναζε στην ενδοεπικοινωνία.

Είναι αλήθεια ότι φώναζα και ήμουν αρκετά επιθετικός. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ακούσει τι είπα στην ενδοεπικοινωνία. Ίσως πρέπει να πάρει πληροφορίες από την ομάδα μου, ίσως δεν άκουσε τίποτα. Είπα ότι ήταν απαράδεκτο να τρέχουμε σε τέτοιες συνθήκες, γιατί ήταν πολύ επικίνδυνο. Γι’ αυτό δεν τον αρέσει αυτό. Δεν ξέρω γιατί. Αυτό που είπα μετά τον αγώνα δεν ήταν λάθος.

Του είπα στη συνάντηση των οδηγών που είχαμε την Παρασκευή ό,τι είπα στον ασύρματο, αλλά τίποτα δεν έγινε. Ρώτησα πώς άκουγαν τους οδηγούς στον ασύρματο, παρά τα όσα είπα, αλλά τίποτα δεν έγινε.

Τα πράγματα προσπαθεί να ηρεμήσει και να τελειώσει το ζήτημα θέλει η Williams, με τον Rob Smedley, επί κεφαλής απόδοσης οχήματος, να λέει πως δεν υπάρχει ακριβώς διαφωνία μεταξύ των δύο.

Στο τέλος τού αγώνα, λόγω των περιστάσεων, ο Felipe ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Έκανε τα σχόλια που έκανε στον ασύρματο. Είχε μια άποψη για το πώς ήταν η κατάσταση. Λέει πως φώναζε στον ασύρματο. Δεν ξέρω πώς ορίζει ο καθένας το “φώναζε”.

Αλλά, σίγουρα, δε νομίζω ότι υπάρχει διαφωνία μεταξύ των Felipe και Charlie. Απλά νιώθω ότι και οι δύο είχαν την δική τους άποψη για το θέμα, οι οποίες είναι απόλυτα έγκυρες, και γι’ αυτό γίνεται ό,τι γίνεται.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα