Wolff: Θέλουμε τους Hamilton-Rosberg και μετά από το 2015

Σχετικά άρθρα

Wolff-Hamilton

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Lewis Hamilton και Nico Rosberg στο Brackley για το 2015, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Βρετανός θ’ αποχωρήσει αν δεν καταφέρει να κατακτήσει τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του. Πριν από 3 μήνες, η Mercedes ανακοίνωσε επέκταση της συνεργασίας της με τον Rosberg, ενώ έχει δηλώσει αρκετές φορές πως είναι σίγουρη για το γεγονός ότι ο Hamilton θα τιμήσει το τωρινό του συμβόλαιο, που λήγει στα τέλη τού 2015.

Τους ίδιους οδηγούς θα επιδιώξει να έχει και από το 2016, όμως, η γερμανική ομάδα, όπως παραδέχεται ο Toto Wolff. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής τής ομάδας, λέει ουσιαστικά πως θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Hamilton, αν και για την ώρα αφήνουν τον 29χρονο ν’ αφοσιωθεί στη μάχη τού πρωταθλήματος.

Έχουμε συμβόλαιο με τους οδηγούς μας για το 2015 και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό το δίδυμο. Και το θέλουμε αυτό επειδή και οι δύο είναι μέρος τής επιτυχίας τής ομάδας, ξέρουν ο ένας τον άλλον τόσο καλά και σέβονται ο ένας τον άλλον. Η στιγμή που θα πάρεις κάποιον άλλον μπορεί να κάνει ζημιά στην απόδοση της ομάδας. Συνεπώς, η βασική μας προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε με τον Lewis και τον Nico και μετά το 2015.

Έχουμε συμφωνήσει με τον Lewis στο να τον αφήσουμε να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να του δώσουμε τις ίδιες δυνατότητες με τον Nico και δεν τον εμπλέκουμε σε διαφημιστικές, οικονομικές ή νομικές συζητήσεις μέχρι το Abu Dhabi. Έχω δεσμευτεί σ’ αυτόν ότι δεν πρόκειται να μιλήσουμε σε κανέναν για τους όρους και τα συμβόλαια μέχρι τότε.

Toto Wolff Mercedes Dieter Zetsche (GER), CEO of Daimler AG

Παράλληλα, ο Αυστριακός διαψεύδει τα όσα ακούγονται για πιέσεις από τον Dieter Zetsche, επί κεφαλής τής Daimler, και άλλα στελέχη τής εταιρείας ώστε να μην υπάρξουν ξανά τα προβλήματα στην ομάδα, κυρίως για τα όσα έγιναν μεταξύ των δύο οδηγών.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτή η ομάδα έχει πάει μπροστά είναι επειδή η Mercedes-Benz έχει μια τεράστια στήριξη από τους ανωτέρους. Αλλά, μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας και να παίρνουμε τις αποφάσεις που εμείς θεωρούμε ότι είναι σωστές.

Μπορούμε να ζητήσουμε τις απόψεις τους όταν κρίνουμε ότι είναι κάτι σημαντικό, και φυσικά ο Dieter Zetsche και το διοικητικό συμβούλιο είναι μέρος μιας μεγάλης απόφασης που παίρνουμε, αλλά δεν υπήρξε καμία τέτοια πίεση.

ΠηγήGuardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...