Περιήγηση και στα γραφεία της Abarth από το Google Street View

Σχετικά άρθρα

141014_03

Μετά την Pagani, την McLaren και πολλές ακόμα εταιρίες, η Abarth ανοίγει τις πόρτες του Officine Abarth στο Google Street View και χαρίζει στους οπαδούς της φίρμας –και όχι μόνο- την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση της Abarth στο Τορίνο και να καταλήξουν στο γραφείο του ίδιου του Karl Abarth. Μετά, μπορούν να κάνουν μία βόλτα στο εργοστάσιο, στο εργαστήριο και τα διάφορα τμήματα στα οποία συναρμολογούνται τα μοντέλα της φίρμας.

Το “Abarth Virtual Tour”, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση του Παρισιού, χρησιμοποιώντας μάλιστα το Oculus Rift για επιπλέον ρεαλισμό. Πάμε μία –εικονική- βόλτα Τορίνο;

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Abarth με το Google Street View
• Μία μοναδική και συναρπαστική εικονική περιήγηση μέσα στα κεντρικά γραφεία της Abarth.
• Πρόσβαση από την επίσημη ιστοσελίδα abarth.com και από το Google Maps.
• Αυτό το καινοτόμο εργαλείο, επιτρέπει στους χρήστες, εκτός από το να δουν τα αυτοκίνητα και το μέρος όπου αυτά «γεννιούνται», να ενημερωθούν για τα Abarth kits, τα αξεσουάρ και το merchandising.
• Το έργο παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, χρησιμοποιώντας το Oculus Rift, μία επαναστατική οθόνη εικονικής πραγματικότητας, που στερεώνεται στο κεφάλι.
Είναι η πρώτη φορά που μια ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία ανοίγει τις πόρτες της στο Google Street View, έχοντας ως αποτέλεσμα το «Abarth Virtual Tour», μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία για να ανακαλύψει κανείς τα κεντρικά γραφεία της Abarth στο Τορίνο.

Προσβάσιμη από την επίσημη ιστοσελίδα Abarth.com και από το Google Maps, αυτή η γοητευτική περιοδεία επιτρέπει στους χρήστες να επισκέπτονται κάθε γωνιά των κεντρικών γραφείων της Abarth. Ξεκινά στον εκθεσιακό χώρο – εμφανίζοντας ιστορικά μοντέλα, αγωνιστικά αυτοκίνητα και την νέα γκάμα Abarth – και στη συνέχεια ταξιδεύει κατά μήκος των διαδρόμων, ανάμεσα στην κληρονομιά και την ιστορία της μάρκας, καταλήγοντας σε μία όμορφη αναπαραγωγή του γραφείου του Karl Abarth. Η εξερεύνηση συνεχίζεται στην καρδιά του εργοστασίου, το συνεργείο: εδώ, οι χρήστες θα βλέπουν τις ράμπες με τα αυτοκίνητα στα οποία οι μηχανικοί εργάζονται, τα διάφορα τεχνικά τμήματα, όπου τα αυτοκίνητα συναρμολογούνται, καθώς και το θάλαμο ψεκασμού.

Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο για να ανακαλύψει κανείς ολόκληρη την γκάμα της Abarth, με τη δυνατότητα της «περιήγησης» σε όλα τα αυτοκίνητα με οπτική 360° στο χώρο των επιβατών. Ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη για να επισκεφτείτε είναι, χωρίς αμφιβολία, ο χώρος που αφιερώνεται στο Abarth 695 BIPOSTO, ένα πραγματικό «εικονικό εργαστήριο», όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει από όλες τις γωνίες, τόσο στο εσωτερικό όσο και απ’ έξω, και να ανακαλύψει όλα τα αποκλειστικά του τεχνολογικά χαρακτηριστικά χάρις στα τεχνικά σχέδια και τα videos.

Έτσι, η εικονική περιήγηση στην Abarth είναι μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς τον κόσμο και τις αξίες της μάρκας. Υπάρχουν επίσης πολλά χρήσιμα Hotspots, στα οποία μπορεί ο χρήστης να βρει και σχετικό multimedia περιεχόμενο.

Αυτό το καινοτόμο έργο είναι, συνεπώς, το πρώτο βήμα της Abarth προς τη “νέα εποχή” της μάρκας, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ικανότητάς της να προσαρμόζεται στο συνεχώς εναλλασσόμενο τεχνολογικά περιβάλλον. Πράγματι, αυτό το εργαλείο είναι η εξέλιξη του σημερινού καταλόγου, επιτρέποντας την ευκολότερη και ταχύτερη ενημέρωση, για μία 360° “Abarth εμπειρία”.

Το “Abarth Virtual Tour” παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι χρησιμοποιώντας το Oculus Rift, ένα φορητό σύστημα κεφαλής που τοποθετείται πάνω από τα μάτια και το οποίο καλύπτει το οπτικό πεδίο του χρήστη εξ ολοκλήρου, αναπαράγοντας καθημερινό περιβάλλον σε 3D, σε αυτή την περίπτωση τα κεντρικά γραφεία της Abarth στο Τορίνο.

[/learn_more]

ΠηγήAbarth

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Κατέρριψε το ρεκόρ γύρου το Hennessey Venom F5 Revolution στο Circuit of The Americas

Η Hennessey ξεκίνησε το 2023 με την αποκάλυψη του Venom F5 Revolution Coupe, που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στις πίστες του κόσμου. Σήμερα, η αμερικάνικη...

Συμφωνία Stellantis και κινέζικης Leapmotor για παραγωγή αυτοκινήτων στην Πολωνία

Τον περασμένο Οκτώβριο η Stellantis απέκτησε το 20% της κινέζικης Leapmotor για 1,5 δις ευρώ, και ίδρυσε μια κοινή επιχείρηση με έδρα την Ολλανδία...
Autoblog.gr