Kaltenborn: Μην κρίνετε τους οδηγούς μας με το μονοθέσιο που έχουμε

Σχετικά άρθρα

British GP Saturday 05/07/14

Η σεζόν συνεχίζει να είναι εφιαλτική για την ομάδα τής Sauber, η οποία εξακολουθεί να μην έχει πετύχει κανένα βαθμό και αυτό δε φαίνεται ότι μπορεί ν’ αλλάξει στους τελευταίους 3 αγώνες. Η απόδοση τής C33 έχει σίγουρα βελτιωθεί από το ξεκίνημα τής σεζόν, αλλά το βασικό ζήτημα, η ανταγωνιστικότητα, δεν αφήνει ικανοποιημένους στους ανθρώπους τής ομάδας.

Η Monisha Kaltenborn, Πρόεδρος της ομάδας, τονίζει πως δεν μπορεί να ασκηθεί κριτική στους Adrian Sutil και Esteban Gutierrez, καθώς τα λάθη έχουν γίνει συνολικά από όλη την ομάδα, σύμφωνα με την ίδια.

Για ‘μένα, είναι πιο σημαντικό ότι, πριν κρίνουμε τους οδηγούς μας, πρέπει να κοιτάξουμε το συνολικό πακέτο και την απόδοση, και δεν είμαι χαρούμενη με την απόδοση, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη με αυτό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό: σίγουρα φταίει το σασί, ο κινητήρας -το πακέτο που συνεργάζονται μαζί- και φυσικά τα μέλη τής ομάδας έχουν κάνει επίσης λάθη.

Δε θα ήθελα να πω ότι φταίνε μόνο οι οδηγοί ή μόνο η ομάδα, γιατί είμαστε μαζί μια ομάδα. Έτσι, μερικές φορές έχουν γίνει προσωπικά λάθη στην ομάδα, λάθη από τους οδηγούς, αλλά έτσι γίνεται. Επομένως, δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε τη δουλειά των οδηγών, γιατί θα πρέπει να τα εξετάσουμε όλα, και δεν είμαι χαρούμενη με αυτό.

Ο Gutierrez έχει παραδεχτεί ότι το μέλλον του δεν είναι εξασφαλισμένο στην ελβετική ομάδα, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Sergey Sirotkin παραμονεύει στη γωνία για μία θέση επίσημου οδηγού. Η Kaltenborn, ωστόσο, αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε.

Δε θα κάνω κανένα σχόλιο με το οδηγικό μας δίδυμο. Ελπίζω ότι θα το ανακοινώσουμε αυτή τη σεζόν.

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα