Η McLaren έδωσε νέα teaser φωτογραφία για το Sports Series

Σχετικά άρθρα

McLaren Sports Series teaser

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα τη δεύτερη teaser φωτογραφία από τις 13 που θα μας δείξει μέχρι τη παρουσίασή του Sports Series, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015.

Το καμουφλάζ του νέου σπορ μοντέλου κρύβει πολλές λεπτομέρειες, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, το σμιλευμένο καπό, τα LED φώτα, τις πλαϊνές ποδιές και του καθρέφτες εμπνευσμένους από την P1.

To όνομα του μοντέλου προφανώς δεν θα είναι αυτό, αλλά υποδηλώνει μια γκάμα μοντέλων κάτω από την 650S, ενώ μέχρι χθες την γνωρίζαμε ως P13. Πιθανότατα θα ονομαστεί 500S και ουσιαστικά θα είναι το entry-level sports car της McLaren. Η 500S, θα είναι το μοντέλο με το οποίο η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει οχήματα όπως η Porsche 911 Turbo, το Nissan GT-R, η Mercedes-Benz AMG GT και θα διατίθεται τόσο σε coupe όσο και σε ανοιχτή έκδοση.

McLaren Sports Series teaser

Θα διαθέτει πλαίσιο από carbon και έναν V8 κινητήρα στον κέντρο, ο οποίος θα εξοπλίζεται με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η McLaren όλα αυτά τα χρόνια στη Formula 1. Μηχανικά θα φορά μια detuned εκδοχή του 3,8 λίτρων V8 κινητήρα της φίρμας με ιπποδύναμη που όπως υποδηλώνει το όνομα, θα είναι κοντά στα 500 άλογα. Κατά τα άλλα, θα μοιράζεται αρκετά πράγματα με την 650S, όπως η ανθρακονημάτινη “μπανιέρα”, το ταμπλό και η εργονομία της. Η τιμή της θα ξεκινά στην Αγγλία από τις 125.000 λίρες (160.000 ευρώ), αρκετά φθηνότερη από την 650S Coupe που ξεκινά από τις 195.250 λίρες (249.000 ευρώ).

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...