Η Formula 1 δημιουργεί το PWG

Σχετικά άρθρα

Formula 1 Fans

Η Formula 1 αρχίζει και χάνει το κοινό της. Αυτό δεν είναι πλέον μυστικό και οι υπεύθυνοι της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ανησυχούν. Για να αποφύγουν μεγαλύτερη μείωση των θεατών, οι άνθρωποι της F1 αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Promotional Working Group (PWG). Το PWG θα έχει ως σκοπό να βελτιώσει τις εμπειρίες που έχουν οι θεατές στις πίστες, καθώς και να κρατήσει το ενδιαφέρον τον οπαδών της Formula 1 τα σαββατοκύριακα που δεν υπάρχει αγώνας.

Η πρώτη συνεδρίαση του PWG έγινε πριν τον αγώνα του Abu Dhabi και Πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας είναι η Αναπληρώτρια Επικεφαλής της Williams, Claire Williams, η οποία δήλωσε:

Θα ψάχνουμε ευκαιρίες προώθησης της F1, για να εξασφαλίσουμε ότι (η Formula 1) προχωράει μπροστά.

claire williams

Κάποιες από τις ιδέες που έχουν ήδη προταθεί αφορούν το άνοιγμα των paddock τις Πέμπτες, καλύτερη εμπειρία των θεατών που περπατάνε στα πιτ και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους οδηγούς. Ακόμη, παρόλο που ο Bernie Ecclestone έχει δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το PWG θα προσπαθήσει να βελτιώσει την προώθηση της Formula 1 μέσω των social media.

Όλες οι ιδέες και οι προτάσεις του PWG θα περνάνε στο Strategy Group για την τελική έγκριση και την εφαρμογή τους. Το Strategy Group έχει συνήθως τόσα πολλά θέματα προς συζήτηση, που στις πολύωρες συναντήσεις του, η προώθηση της Formula 1 συχνά μένει εκτός συζήτησης. Στην τελευταία σύσκεψη του στη Γενεύη, από τα 29 θέματα που έπρεπε να συζητηθούν, μόνο τα 6 αναλύθηκαν.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...