Ακυρώθηκαν οι διπλοί βαθμοί

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2014

Οι διπλοί βαθμοί στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Formula 1 βρήκαν κάποιους υποστηρικτές, αλλά ήταν πολλοί περισσότεροι αυτοί που εναντιώθηκαν στην “τεχνητή” προσπάθεια για αύξηση της τηλεθέασης. Eddie Irvine, Adrian Newey, Vijay Mallya, αλλά και πολλοί πιλότοι του φετινού πρωταθλήματος, είπαν τα χειρότερα για τους διπλούς βαθμούς, ενώ κάποιοι σαν τον Toto Wolff άλλαζαν τη γνώμη τους σαν πουκάμισα.

Χθες στη Γενεύη έγινε η συνάντηση των “δυνατών” της Formula 1. Επιτροπή F1 και Strategy Group συναντήθηκαν για να συζητήσουν την μείωση των εξόδων των ομάδων, τον τρόπο λειτουργίας του  αυτοκινήτου ασφαλείας, το “πάγωμα” στην εξέλιξη των κινητήρων και πολλά άλλα. Ευτυχώς αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι άκουσαν τη γνώμη του κόσμου και αποφάσισαν να ακυρώσουν τη διπλή βαθμολόγηση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς και να μην ασχοληθούν περεταίρω με αστείες ιδέες, όπως την επανεκκίνηση από στάση μετά από το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Φυσικά, το πρωτάθλημα του 2014 μόλις τελείωσε και μπορούν ακόμη να υπάρξουν ακόμη πολλές αλλαγές για την επόμενη χρονιά, αλλά ευτυχώς οι κυβερνώντες του αθλήματος αποφεύγουν –πλέον-τους τεχνητούς τρόπους προσέλκυσης θεατών.

ΠηγήOmniCorse

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...