Ο Gutierrez πιστεύει πως η Sauber δεν επέτρεψε να φανεί το ταλέντο του

Σχετικά άρθρα

GP_USA_Texas_14_037

Η ομάδα της Sauber, με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, προτίμησε για το νέο πρωτάθλημα να αυξήσει τα έσοδα που φέρνουν οι πιλότοι της, με τους Nasr και Ericsson να μαζεύουν κάπου στα €40 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών. Αυτό σήμανε και την αποχώρηση του Gutierrez από την ομάδα, με τον Μεξικανό να προσπαθεί να βρει θέση ως τρίτος οδηγός, για να παραμείνει στη Formula 1.

Ο Esteban, παρότι ηττήθηκε από τους Hulkenberg και Sutil τα δυο αυτά χρόνια, πιστεύει πως πραγματοποίησε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, τις οποίες επισκίασαν τα άσχημα μονοθέσια της Ελβετικής ομάδας, με αποκορύφωμα την φετινή C33.

Στην πρώτη μου χρονιά, σαν πρωτάρης, υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν, που με έβαλαν σε μια πολύ αγχωτική κατάσταση. Όμως, ακόμα και τότε, ήμουν σε θέση να παρουσιάσω κάποιες καλές επιδόσεις κατά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Τότε μπαίνω στο δεύτερο χρόνο μου, όπου μπορώ να δείξω την πλήρη απόδοση και τις δυνατότητές μου, και βρίσκομαι σε μια ομάδα που πάει προς τα πίσω και δεν είναι πραγματικά σε θέση να φανερώσει τις δυνατότητες μου.

Πολλές φορές έκανα πραγματικά εξαιρετικούς γύρους στις κατατακτήριες, επίσης πολύ καλούς αγώνες, αλλά απέξω δεν είναι κάτι που μπορείς να συνειδητοποιήσεις, προφανώς, επειδή το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεχθούμε.

Η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, δήλωσε και η ίδια μέσα στη χρόνια, πως δεν θα πρέπει να κρίνουμε τους πιλότους της ομάδας με το κάκιστο μονοθέσιο που έχουν στα χέρια τους. Όμως, παρότι το δέχομαι αυτό, δεν μπορώ να δω τον Esteban Manuel Gutierrez Gutierrez ως κάτι παραπάνω από αυτό που είναι, δηλαδή, ένας ακόμη pay-driver.

[Photo Copyrights: Sauber F1 Team]

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...