Το Nissan GT-R της 4ης ταινίας του Fast & Furious πλέον πωλείται για 750.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R from Fast and Furious 4 for sale (1)

Πέρυσι, κάποιος θέλησε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Paul Walker και αποφάσισε πως τα €299.000 που ζητούσε για το Nissan GT-R R34 που οδηγούσε ο Walker στη 4η Fast and Furious ταινία δεν είναι πλέον αρκετά, ανεβάζοντας τη τιμή του στο 1 εκατ. ευρώ, €999.999 για την ακρίβεια.

Όπως ήταν φυσικό, το αυτοκίνητο δεν πουλήθηκε με τον πωλητή να κατεβάζει την τιμή του στις 750.000 ευρώ. Το μπλε GT-R είναι παραγωγής 05/2007, έχει διανύσει 6.000 χλμ και μηχανικά φορά έναν 2,6-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 551 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Και πάλι η τιμή είναι απαγορευτική και δύσκολα πιστεύω πως θα βρεθεί κάποιος συλλέκτης που θα δώσει το ποσό για να το κάνει δικό του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...