Άνδρας μεταμορφώνει τις DeLorean στις πιο παράξενες κατασκευές

Σχετικά άρθρα

304083

O Rich Weissensell είναι ένας 50-χρονος προγραμματιστής από το Σικάγο, ο οποίος πρέπει να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και τον έχει αφιερώσει στο πάθος του για τις DeLorean. Το twist της υπόθεσης είναι ότι ο Weissensell δεν απολαμβάνει απλά τη συλλογή του, αλλά παίρνει τα παρατημένα μοντέλα και τα τροποποιεί σε περίεργες κατασκευές.

Όπως θα δεις στο παρακάτω video, για τον Weissensell όλα ξεκίνησαν μετά από τη συνάντησή του με τον ιδρυτής της εταιρίας, ο John DeLorean, σε μια έκθεση το 2000, όπου ο Rich του έδειξε κάποια από τα σκίτσα του και ζήτησε την άδειά του DeLorean για να τα κατασκευάσει.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό κάνει τα τελευταία 14 χρόνια, και ανάμεσα στις κατασκευές του υπάρχουν ένα Back To The Future monster truck, μια λιμουζίνα, ένα χόβερκραφτ, ένα cabrio και μια ρεπλίκα του αυτοκινήτου της ταινίας. Το monster truck, έχει συνολικό μήκος κοντά στα 8 μέτρα, με το μεταξόνιο του να φτάνει τα 6,09 μέτρα, ενώ από την άλλη η DeLorean Limo διαθέτει τρία σετ από gullwing πόρτες. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...