Η Audi, η GM και η Jaguar σταματούν προσωρινά τις πωλήσεις τους στη Ρωσία!

Σχετικά άρθρα

russia

Ο Πούτιν δεν μπορεί να συγκρατήσει την κατρακύλα της πτώσης της ισοτιμίας του ρουβλιού, με το Ρωσικό νόμισμα να έχει χάσει το 40% της αξίας του από τον περασμένο Ιούνιο, και σήμερα 1 ευρώ ισοδυναμεί με 73 ρούβλια.

Ως αντίδραση σε αυτό, η General Motors ανακοίνωσε πως αναστέλλει προσωρινά τη πώληση των μοντέλων της Opel, της Chevrolet, της Cadillac, ενώ σε αντίστοιχη παύση πωλήσεων έχουν προχωρήσει τόσο η Audi όσο και η Jaguar Land Rover. Η Audi και η Jaguar Land Rover θα αλλάξουν τους τιμοκαταλόγους τους, και σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά τις πωλήσεις των μοντέλων τους.

Η BMW, η Porsche και η Mercedes για την ώρα συνεχίζουν να πουλούν μοντέλα τους στη Ρωσία, με τις πωλήσεις των πολυτελών αυτοκινήτων να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες, μιας και οι Ρώσοι αγοράζουν ως επένδυση πολυτελή αυτοκίνητα. Ωστόσο, η πτώση της ισοτιμίας του ρουβλιού, αναγκάζει τις εταιρίες να σταματήσουν τις πωλήσεις τους επειδή πλέον χάνουν λεφτά με κάθε αυτοκίνητο που πουλούν. Η Volkswagen από τη μεριά της αναφέρει πως εξακολουθεί να πουλά αυτοκίνητά της, αλλά κοιτάζει με ανησυχία την αγορά. Ποιος είναι ο επόμενος;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα