Νέα teaser φωτογραφία της McLaren Sports Series

Σχετικά άρθρα

McLaren Sports Series teaser

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα την τρίτη κατά teaser φωτογραφία της Sports Series/P13, από τις 13 που θα μας δείξει μέχρι τη παρουσίασή του Sports Series, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015. Το entry-level supercar που αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε φάση δοκιμών, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης την 1η Απριλίου του 2015.

Από τη φωτογραφία δεν βλέπουμε κάτι καινούριο καθώς το καμουφλάζ του νέου σπορ μοντέλου κρύβει πολλές λεπτομέρειες, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, το σμιλευμένο καπό, τα LED φώτα, τις πλαϊνές ποδιές και του καθρέφτες εμπνευσμένους από την P1. Όπως εξαρχής έχει δηλώσει η βρετανική εταιρία, προορίζει το μοντέλο ως ανταγωνιστή της Porsche 911, με την ιπποδύναμη που θα έχει το αυτοκίνητο πιθανότατα θα είναι 560 άλογα. Αυτά θα προέρχονται από μια detuned εκδοχή του 3,8 λίτρων V8 κινητήρα της φίρμας, ενώ θα διαθέτει και την ανθρακονημάτινη μπανιέρα της 650S, το ταμπλό και την εργονομία της.

Σαν μοντέλο θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας της Mclaren και ενώ στην Αμερική αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 180.000 δολάρια, ο διευθυντής της αντιπροσωπείας της McLaren στην Ολλανδία, Arjen van Beek, επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό ότι το αυτοκίνητο στην Ευρώπη θα κοστίζει κοντά στις 200.000 ευρώ.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...