Η Cadillac μας δείχνει τις λεπτομέρειες της νέας CTS-V

Σχετικά άρθρα

Untitled-53

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση της Cadillac CTS-V, η αμερικάνικη εταιρία έδωσε ένα video που υπερθεματίζει τις δυνατότητες και τις λεπτομέρειες του supersedan της.

Όπως ξέρουμε το μοντέλο της Cadillac θα προσπαθήσει να σταθεί απέναντι στο Γερμανικό κατεστημένο των super sedans, καθώς κάτω από το καπό, έχει τοποθετηθεί ο supercharged V8 των 6.2 λίτρων με κωδικό LT4 που αποδίδει 640 ίππους και 855 Nm ροπής, ο κινητήρας που κινεί και την Chevrolet Corvette Z06, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει 10 άλογα και 27 Nm ροπής λιγότερα.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματο κιβωτίου 8 σχέσεων –αποκλειστικά-, η Cadillac CTS-V πιάνει τα 96 km/h από στάση σε μόλις 3.7 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι τα 321 km/h -200 μίλια ανά ώρα.

http://youtu.be/W-FurKXYucc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...