Το Golf GTE είναι πολύ ταχύτερο απ’ όσο ανακοινώνει η Volkswagen

Σχετικά άρθρα

golf gte

Όταν παρουσιάστηκε το Volkswagen Golf GTE στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2014, η Γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την δοκιμασία του 0-100 σε 7.6 δευτερόλεπτα.

Όπως θα δεις όμως στο video που ακολουθεί, ο δοκιμαστής του Automann-TV, καταφέρνει κάτι πολύ καλύτερο. Να θυμίσουμε πως το VW Golf GTE, κινείται από έναν τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο 1400άρη TSI που αποδίδει 148 ίππους και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 101 ίππων και συνδυαστική ισχύ της τάξης των 201 ίππων και ροπή των 349 Nm. Η ισχύς περνά στον δρόμο από τους εμπρός τροχούς, αφού πρώτα περάσει από το 6-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Κινούμενο ως plug-in υβριδικό, το όχημα καταναλώνει μόλις 1.8 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα με τις εκπομπές του να περιορίζονται στα 35 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Να υπενθυμίσουμε επίσης πως κινούμενο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια, η τελική του Golf GTE διαμορφώνεται στα 130 km/h ενώ η αυτονομία του, είναι 50 χιλιόμετρα.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...