Τα πρώτα σκίτσα του νέου Hyundai ix35/Tucson [w/video]

Σχετικά άρθρα

Hyundai ix35 2015 teaser

Η Hyundai έδωσε τα πρώτα σκίτσα του νέου ix35/Tucson, που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Στο video που έδωσε η κορεατική εταιρία, βλέπουμε τον Peter Schreyr, πρόεδρο και αρχισχεδιαστή της Hyundai-Kia να σχεδιάζει το νέο crossover.

Ο σχεδιασμός του είναι μυώδης και τολμηρός, έχοντας τη χαρακτηριστική εξάγωνη μάσκα, χρωμιομένες λεπτομέρειες, λεπτά φωτιστικά σώματα και κεκλιμένη γραμμή οροφής. H Hyundai δηλώνει πως το νέο ix35/Tucson θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός παγκοσμίως, έχοντας τολμηρή και αθλητική εμφάνιση.

Μηχανικά θα προσφέρεται με έναν 1.600αρη GDi κινητήρα βενζίνης, και δύο κινητήρες diesel, τους 1.7 CRDi και 2.0 CRDi. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους μπροστά ή σε όλους τους τροχούς, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Σε ότι αφορά το εσωτερικό, εκεί θα συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, μεγάλη οθόνη στη κεντρική κονσόλα και νέο πίνακα οργάνων.

http://www.youtube.com/watch?v=iBb1ACqmacM

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Την πρώτη σχεδιαστική αποτύπωση του

ολοκαίνουργιου Tucson παρουσίασε η Hyundai Motor

  • Η σχεδιαστική αποτύπωση δημιουργήθηκε σε νέο video τρέιλερ
  • Τολμηρές και αθλητικές τάσεις υπογραμμίζουν την εμφάνιση του SUV
  • Το παγκόσμιο όνομα του υπογραμμίζει τη σημασία του νέου μοντέλου

Η Hyundai Motor παρουσίασε τα πρώτα σχεδιαστικά δείγματα του επερχόμενου ολοκαίνουργιου νέου compact SUV Tucson, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου 2015.

Σχολιάζοντας το νέο Tucson, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Group, δήλωσε: «Το νέο compact SUV μας θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την μάρκα Hyundai παγκοσμίως. Το νέο Tucson έχει μια τολμηρή και αθλητική παρουσία και μια υπερήφανη στάση. Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από χυτές επιφάνειες, τολμηρές αναλογίες, ευκρινείς γραμμές και – το πιο σημαντικό – την εξαγωνική μάσκα που υπογράφει σχεδιαστικά τη μάρκα μας”.

Η ισχυρή, σπορ εμφάνιση του SUV ενισχύεται από την ευθεία σιλουέτα και την κομψή χαρακτηριστική γραμμή της. Στο μπροστινό μέρος, διακριτικό χρώμιο πλαισώνει την εξαγωνική μάσκα της Hyundai Motor, η οποία συνδέεται με τις συστάδες των προβολέων δημιουργώντας μια επιβλητική εντύπωση.

Με περισσότερο από ένα εκατομμύριο πωλήσεις SUV στην Ευρώπη, μετά την εισαγωγή του πρώτου Santa Fe στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Hyundai Motor έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της στην κατηγορία των SUV.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο video τρέιλερ, που δείχνει τη δημιουργία της πρώτης σχεδιαστικής αποτύπωσης του νέου Tucson, μέσα από το βλέμμα του Peter Schreyer: http://youtu.be/Kb4AYExjDYM.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Tucson θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Hyundai Motor, στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, στην Αίθουσα 1, στις 3 Μαρτίου 2015.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...