Ferrari 488 GTBX, Ford Focus RS Wagon και entry-level Cadillac [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Ferrari 488 GTBX rendering

Με τόσα νέα, σημαντικά μοντέλα να έχουν παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άλλα τόσα renderings κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Πρώτο και καλύτερο, αυτό της track-special έκδοσης της ολοκαίνουριας, turbo 488 GTB. Η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε για το συγκεκριμένο rendering, είναι απλή. Παίρνεις την ούτως ή άλλως επιθετική 488 GTB, αντλείς έμπνευση από τις αγωνιστικές 458 και έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και τις “X” εκδόσεις της Ferrari. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιστάδικο αυτοκίνητο με μεγάλο εμπρός splitter, canards στο πλάι του εμπρός προφυλακτήρα, μετατοπισμένους καθρέπτες και μία τεράστια πίσω αεροτομή. Φυσικά όλα είναι ανθρακονημάτινα. Επίσης, το καπό απέκτησε αεραγωγούς, οι ήδη υπάρχοντες αεραγωγοί μεγάλωσαν σε διαστάσεις και τα φωτιστικά σώματα έχουν ένα ελαφρώς κίτρινο χρώμα αλά-GT αγωνιστικό.

Ford Focus RS Wagon rendering

Δεύτερο rendering, η station wagon έκδοση του Ford Focus RS. Λογική προσθήκη στη γκάμα της Ford, αν αυτή θέλει να ανταγωνιστεί προτάσεις όπως το VW Golf R Variant. Στο κάτω-κάτω, γιατί όχι; Έχεις 320+ άλογα, τετρακίνηση, sport στήσιμο και χώρους για να μεταφέρεις με ταχύτητα ολόκληρη την οικογένεια συν τις αποσκευές της για διακοπές!

Ford Focus RS Turnier rear2

Ή να κάνεις μία μετακόμιση σε χρόνο ρεκόρ! Ευτυχώς ή δυστυχώς, έχω την εντύπωση ότι η Ford δεν έχει σχέδια για ένα τέτοιο μοντέλο.

entry-level Cadillac rendering

Τρίτο και τελευταίο, το entry-level μοντέλο της Cadillac. Ξέρουμε ότι θα λανσαριστεί κάποια στιγμή για να ανταγωνιστεί την Mercedes CLA και το Audi A3 Sedan αλλά νομίζω πως έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι να γίνει αυτό. Φυσικά, αυτό που ετοίμασε ο Theophilus Chin, είναι μία μικρότερη ATS και οφείλω να ομολογήσω πως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό. Με την πίσω κίνηση και μερικούς καλούς κινητήρες, θα αποτελεί ουσιαστικό αντίπαλο της BMW 2-Series περισσότερο απ’ ότι των προαναφερθέντων μοντέλων.

Cadillac Entry-Level Sedan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...