Αυτός ο άνδρας περπατά καθημερινά 33 χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του, μαζεύτηκαν 307.000 από δωρεές

Σχετικά άρθρα

James Robertson

Ο James Robertson, από το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, ανίκανος να αντέξει οικονομικά την αγορά ενός αυτοκινήτου, περπατά καθημερινά 33 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να πάει στη δουλειά του στο εργοστάσιο. Ένας κάτοικος της πόλης παρατήρησε το «ταξίδι» του αυτό και προσφέρθηκε να τον μεταφέρει. Η είδηση του έγινε γνωστή και μέσω του GoFundMe, έχουν μαζευτεί ήδη 307.217 δολάρια (€270.000) από δωρεές.

Ο Robertson από την πλευρά του είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που δεν δέχεται εύκολα βοήθεια από άλλους. Θέλει να είναι ανεξάρτητος και να αντιμετωπίζει μόνος του τα πράγματα. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την υποστήριξη όλων και τις δωρεές που έχουν συγκεντρωθεί στο όνομά του. Όπως δήλωσε ο Robertson, του οποίου το αυτοκίνητο χάλασε το 2005, δεν ήταν σε θέση να αγοράσει αυτοκίνητο με το μισθό του που μόλις και μετά βίας φτάνει τα 11 δολάρια την ώρα. Για πάνω από μία δεκαετία διασχίζει 33 χιλιόμετρα για να πάει και να γυρίσει στην εργασία του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πως νιώθω. Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί.

Ανανέωση: Τελικά, ένας αντιπρόσωπος του έκανε δώρο ένα Ford Taurus.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...