Ξεπέρασαν τα $20 εκατομμύρια οι πωλήσεις στη δημοπρασία της RM Auctions στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

fb rmauctions paris

Καλά πάνε οι δουλειές για τους οίκους δημοπρασιών αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η RM Auctions στη δημοσιότητα, στο Παρίσι πωλήθηκαν αυτοκίνητα αξίας 21.7 εκατομμυρίων δολαρίων ή αν θέλεις, 19.17 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των δημοπρασιών, ήρθαν προσφορές από 34 διαφορετικές χώρες με το 82% του συνόλου των αυτοκινήτων που δημοπρατούνταν να πωλούνται. 5 από αυτά κατάφεραν να πωληθούν για περισσότερα από 1.000.000 ευρώ: μία Ferrari 250 GT/L Lusso Berlinetta που έπιασε τα €1.6 εκατομμύρια, μία Porsche 904 Carrera GTS που έπιασε τα €1.4 εκατομμύρια, μία Mercedes-Benz 300SL Roadster με €1.23 εκατομμύρια, μία Ferrari F40 με €1.17 εκατομμύρια και ένα Iso Grifo A3/C Stradale που πωλήθηκε έναντι €1.036 εκατομμυρίων.

Ο χώρος ήταν γεμάτος και η ατμόσφαιρα φανταστική, οπότε όχι, δεν εκπλαγήκαμε που καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Είναι πάντοτε στις προτεραιότητες μας να εστιάζουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα και η μέση τιμή πώλησης της τάξης των €333.000 αποτελεί απόδειξη γι’ αυτό.

Δήλωσε ο Managing Director της RM Europe, Max Girardo.

ΠηγήRM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...