Bottas: Δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα της Ferrari στη Jerez

Σχετικά άρθρα

Albert Park, Melbourne, Australia. Sunday 16 March 2014. Valterri Bottas, Williams F1. Photo: Steven Tee/Williams F1. ref: Digital Image _L0U2726

Στις πρώτες φετινές δοκιμές της Formula 1, είδαμε τη Ferrari να είναι στην κορυφή των χρόνων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός από τις δηλώσεις του Maurizio Arrivabene, που μιλούσαν για κρυφτούλι της Mercedes στην Ισπανική πίστα, αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο πιλότος της Williams, Valtteri Bottas.

Θυμάμαι πριν ένα χρόνο η Ferrari ήταν και πάλι πρώτη. Όταν άρχισε όμως η χρονιά, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Όσον αφορά την Williams, το νέο μας αυτοκίνητο έχει πολύ καλό κράτημα, αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες. Η πραγματική ταχύτητα των μονοθεσίων θα φανεί στο τελικό τεστ της Βαρκελώνης.

Briatore

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Flavio Briatore, ο οποίος ελπίζει να δει μια ανταγωνιστική Ferrari, αλλά θεωρεί πως η Mercedes θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά εκτός συναγωνισμού.

Η Mercedes θα κυριαρχήσει, όπως έκανε και πέρσι. Το θετικό είναι πως η Ferrari έκανε περισσότερους γύρους από πέρσι, αλλά δεν θα έδινα μεγάλη σημασία στις πρώτες δοκιμές, γιατί δε δίνουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα καταλάβουμε περισσότερα στο επόμενο τεστ.

Οι επόμενες δοκιμές ξεκινούν στις 19 Φεβρουαρίου στη πίστα της Βαρκελώνης, ενώ το τρίτο και τελευταίο 4-ήμερο δοκιμών θα ξεκινήσει μια εβδομάδα μετά, στις 26 του μηνός.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...