Η Aston Martin Vulcan μοιράζει πόνο! [Teaser Video]

Σχετικά άρθρα

aston martin vulcan

Η Aston Maritn έδωσε ένα νέο teaser της Vulcan στο οποίο διακρίνονται τρία πράγματα. Η τεράστια πίσω αεροτομή της, οι πλαϊνές απολήξεις εξατμίσεων, αλλά και ο εκπληκτικός ήχος που παράγει ο V12 κινητήρας της.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, θα είναι αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας όπως τα Ferrari FXX Κ και McLaren P1 GTR και θα γίνει το πιο ακραίο μοντέλο στην ιστορία της φίρμας.

Η παραγωγή της θα περιοριστεί στα 30 κομμάτια, φορώντας τον V12 κινητήρα της One-77 που θα παράγει κοντά στα 750 άλογα. Όντας track-only, η Vulcan θα εξοπλίζεται κατά πάσα πιθανότητα με carbon σώμα, roll-cage και “γδυμένο” εσωτερικό ενώ το μοντέλο, θα είναι μέρος ενός προγράμματος στο στυλ του Ferrari FXX programme και το αντίστοιχο της McLaren. Δηλαδή τα αυτοκίνητα θα αποθηκεύονται και θα συντηρούνται από τον κατασκευαστή, ο οποίος θα διοργανώνει events για να οδηγήσουν οι ιδιοκτήτες τα αυτοκίνητα τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...