Video του Fernando Alonso λίγο πριν το ατύχημά του

Σχετικά άρθρα

365720

Ο Fernando Alonso παραμένει για ακόμα μια μέρα στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, μετά το ατύχημα του που είχε την Κυριακή στην τέταρτη και τελευταία μέρα των δεύτερων επίσημων δοκιμών ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015.

Τι συνέβη πραγματικά όμως στον Ισπανό οδηγό της McLaren Honda; Η Βρετανική ομάδα “κατηγορεί” τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, ως αιτία για το ατύχημα. Από την άλλη, αν ρωτήσει κάποιος τον Ισπανό τι έγινε, σύμφωνα με τον παλιό του μάνατζερ Flavio Briatore, ούτε ίδιος δεν θυμάται πως έγινε.

Τι έγινε άραγε; Τα μονοθέσια της F1 τα παρασέρνουν τώρα και οι άνεμοι; Μήπως θα έπρεπε άμεσα η McLaren να ανακοινώσει το τι έγινε και να μην αφήσει όλους μας να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Στο σημείο που χτύπησε ο Ισπανος πιλότος, δηλαδή στην στροφή 3 της πίστας της Βαρκελώνης, το 2013 ο Nico Rosberg είχε ταχύτητα εισόδου 226 χλμ/ώρα και 4η σχέση στο κιβώτιο και ταχύτητα εξόδου 273 χλμ/ω και 6η σχέση. Η στροφή 3 είναι μία πάρα πολύ γρήγορη καμπή μετά από ένα αρκετά ανοιχτό και ανηφορικό S, όπως βλέπεις στη παρακάτω φωτογραφία.

barca_circuit copy

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις το πέρασμα του Fernando Alonso από τις στροφές 1 και 2 της πίστα πριν μπει στη στροφή 3 και γίνει το ατύχημα από το οποίο εδώ και 2 μέρες νοσηλεύεται σε κλινική της Βαρκελώνης.

 

 

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...