Η Renault-Nissan θέλει να γίνει ο 3ος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο

Σχετικά άρθρα

Carlos-Ghosn-Renault-Nissan-Alliance-CEO

Αυτή τη στιγμή, η Renault-Nissan είναι μπροστά από μάρκες όπως η Hyundai, η Ford, η FCA και η Honda, αλλά παραμένει 4η, πίσω από την Toyota, την Volkswagen και την General Motors. Ο Carlos Ghosn όμως έχει θέσει έναν φιλόδοξο στόχο για τον εαυτό του και την εταιρία που διοικεί.

Ο Ghosn είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα ισχυρότερα στελέχη στην βιομηχανία αυτοκινήτου αλλά στα 60 του, έχει περίπου 3.5 χρόνια στο συμβόλαιο του με την Renault. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο Ghosn θέλει να κάνει την Renault-Nissan Alliance μία από τις 3 μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, πριν την “παραδώσει” στον διάδοχο του.

Η επίτευξη του στόχου, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι… αλλά δεν είναι αδύνατη. Ο Ghosn γνωρίζει ότι για να φτάσει εκεί, τόσο η Nissan όσο και η Infiniti, πρέπει να αυξήσουν σημαντικά το μερίδιο τους στην Αμερικάνικη αγορά. Οι μάρκες της συμμαχίας, πρέπει να καθιερωθούν στην Κίνα και τέλος, πρέπει να ανακάμψει η Ρώσικη αγορά, στην οποία στηρίζει πολλά ο Ισπανός. Ο Ghosn πάντως, είναι βέβαιος ότι ο στόχος θα επιτευχθεί μέχρι το 2018.

ΠηγήAutonews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...