Μάχη με τη Ferrari για το βάθρο προβλέπει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Ferrari

Ασυναγώνιστη η Mercedes στις πρώτες κατατακτήριες της σεζόν. Τι γίνεται από εκεί και κάτω, όμως; Δύο φαίνεται πως είναι οι ομάδες που στοχεύουν στην τρίτη θέση του βάθρου: η Williams και η Ferrari. Ο Felipe Massa πήρε για πολύ λίγο την τρίτη θέση στο grid, ενώ ο Sebastian Vettel τονίζει ότι η ιταλική ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει τη μάχη με την ομάδα του Grove.

Όπως και να ‘χει, η μεγάλη παράσταση είναι αύριο, και ο Massa περιμένει πως θα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων που διεκδικούν την πρώτη -από τους δεύτερους- θέση.

Massa

Οι κατατακτήριες ήταν δύσκολες. Πιστεύω ότι, στον αγώνα, μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολα με τη Ferrari. Έχουμε παρόμοιο ρυθμό, έτσι δε θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε εκεί. Ανυπομονώ για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Ελπίζω ότι αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα πέρυσι, μπορεί να γίνει και τώρα.

Η Red Bull δεν είναι εκεί αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούν να γίνουν δυνατοί. Πέρυσι, βρέθηκαν μπροστά μας και φέτος οι κανονισμοί είναι παρόμοιοι, έτσι είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούν. Η Ferrari δείχνει δυνατή κι έχει κάνει μεγάλο βήμα από πέρυσι, επομένως θα πρέπει ν’ ανησυχούμε περισσότερο για τη Ferrari, αλλά θα κοιτάμε τη Red Bull και τους άλλους.

Η ομάδα του Maranello έδειξε να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε ρυθμό αγώνα στις προσομοιώσεις των ελεύθερων δοκιμαστικών, ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το φορτίο καυσίμου και το πόσο ήθελε να πιέσει κάθε οδηγός. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, λοιπόν…

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...