Vettel εναντίον Rosberg: Σημειώσατε 1 [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

G.P. AUSTRALIA F1/2015

Όχι, δεν πρόκειται να μιλήσουμε ή να συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους στον χθεσινό αγώνα, αλλά αναφερόμαστε στη στιχομυθία που έλαβε χώρα στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του Grand Prix Αυστραλίας. Με την Mercedes να κάνει πιο εύκολα απ’ ότι πέρσι το 1-2 και να μην δείχνει σημάδια οπισθοχώρησης, ο Rosberg δήλωσε πως εύχεται να υπάρξουν μάχες της Γερμανικής ομάδας με την Ιταλική. Σε εκείνο το σημείο ο Sebastian Vettel αντέδρασε, με τη συνομιλία τους να έχει ως εξής:

Rosberg: Ελπίζω ότι θα μπορούμε να έχουμε καλές μάχες (με τη Ferrari). Αυτό θα ήταν φοβερό. Στα επόμενα δύο GP θα είμαστε σίγουρα μπροστά και θα προσπαθήσουμε να μείνει έτσι η κατάσταση, αλλά ξέρουμε ότι θα ήταν καλό αν μπορέσουν να μας πλησιάσουν, όχι όμως και πολύ…

Vettel: Ειλικρινά, πραγματικά το ελπίζεις αυτό!? (Γελώντας) Σοβαρά; Σοβαρά, τερμάτισαν 30 δευτερόλεπτα μπροστά από εμάς και ελπίζει να είμαστε πιο κοντά. Άρα, ελπίζεις να επιβραδύνεται, αυτό λες;

Rosberg: Ελπίζω ότι θα μπορέσετε να μας δώσετε μια πρόκληση, διότι αυτό είναι σημαντικό για το άθλημα και για τους οπαδούς και εγώ σκέφτομαι το θέαμα. Ο μισός, ή ένα μέρος μου, σκέφτεται το show, γιατί θέλω να δώσουμε στους ανθρώπους ωραίο θέαμα. Έτσι, αν φτάσετε λίγο πιο κοντά, αυτό θα ήταν φοβερό.

Vettel: Ωραία. Η πρώτη μου πρόταση, αν δεν σας πειράζει, είναι το γκαράζ σας να γίνει δημόσιο για τη Μαλαισία και ο καθένας να μπορεί να ρίχνει μια ματιά. Αυτό είναι που προτείνεις; Όχι βέβαια, απλά αστειεύομαι.

Rosberg: Μπορείς να έρθεις αν θέλεις. Μπορούμε να σε καλέσουμε.

Vettel: Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα έρθω. Στο δωμάτιο του μηχανικού; Στην απενημέρωση θα είμαι εκεί.

G.P. AUSTRALIA F1/2015

Ο Rosberg έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη στάση του συμπατριώτη του και λίγο αργότερα, όταν ο Vettel δήλωσε στεναχωρημένος από την εγκατάλειψη του Kimi Raikkonen, θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω, αποτυγχάνοντας να το καταφέρει.

Rosberg: Είναι κρίμα που ο team-mate σου δεν τερμάτισε;

Vettel: (Γελώντας) Δεν ξέρω πόσο συμπαθείτε εσείς ο ένας τον άλλο, αλλά ο Kimi και εγώ τα πηγαίνουμε μια χαρά! Έτσι, πιστεύω πως είναι κρίμα… Τη στιγμή που θέλουμε να σας πλησιάσουμε. Για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε και τα δύο αυτοκίνητα, οπότε ναι το πιστεύω ειλικρινά, και ειλικρινά δεν ήθελα να δω το δεύτερο αυτοκίνητο να μην τερματίζει σήμερα.

Θέση για το ποιος μας λέει την αλήθεια, μπορείς να πάρεις στα σχόλια. Αυτό που εγώ έχω να πω, είναι πως -επιτέλους- μετά από πολύ καιρό, τα λεγόμενα των πιλότων ξέφυγαν από τις τυποποιημένες νόρμες και τις ανούσιες δηλώσεις, προσφέροντας λίγο χρώμα σε έναν κατά τα άλλα αδιάφορο αγώνα, του οποίου το highlight ήταν η παρουσία του Terminator στο βάθρο των νικητών.

F12015GP01AUS_JK1672953

Ανανέωση: Τελικά ο Γερμανός της Ferrari τα κατάφερε και θα βρεθεί στο γκαράζ της Mercedes. Ο Nico Rosberg πήρε την άδεια των Paddy Lowe και Toto Wolff και προσκάλεσε στην απενημέρωση της Παρασκευής για την Μαλαισία τον συμπατριώτη του, συνεχίζοντας με χιούμορ την αντιπαράθεση των δυο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως ο Nico έκανε γνωστή την πρόσκληση μέσω twitter, με τον Sebastian να μην διαθέτει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Nico Rosberg tweets to Sebastian Vettel

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...