Ο Giedo van der Garde υποχωρεί και δε θα τρέξει στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Giedo van der Garde

Οι βαριές κουβέντες που είχαν βγει χθες στην επιφάνεια από την πλευρά του Giedo van der Garde προς τη Sauber, έγιναν σήμερα πολύ πιο υποτονικές. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την υποχώρηση του Ολλανδού, ο οποίος τελικά δε θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Grand Prix, ενώ η Sauber δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν κατασχέσεις.

Ο Van der Garde, ωστόσο, υποστήριξε πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν από Δευτέρα, διότι θα διεκδικήσει να πάρει μέρος στο δεύτερο Grand Prix, στη Μαλαισίας, στις 29 Μαρτίου.

Με σεβασμό προς το συμφέρον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και ειδικότερα της Formula 1, αποφάσισα να εγκαταλείψω τα νόμιμα δικαιώματά μου για να τρέξω στη Μελβούρνη. Είμαι ένας παθιασμένος οδηγός αγώνων και η απόφαση αυτή είναι πολύ δύσκολη για ‘μένα. Ωστόσο, σέβομαι επίσης το συμφέρον της FIA, της Sauber, όπως επίσης των Nasr και Ericsson.

Οι δικηγόροι μου θα συνεχίσουν τις συνομιλίες με τη Sauber νωρίς την επόμενη εβδομάδα, για να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για την τρέχουσα κατάσταση που έχει προκύψει. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί αυτό και θα ενημερώσω τα ΜΜΕ μόλις συμβεί.

Όσο για τη Sauber, ανέφερε σχετικά:

Η Sauber F1 Team, ο κύριος Van der Garde και οι δικηγόροι του θα συνεχίσουν να έχουν εποικοδομητικές συνομιλίες, προκειμένου να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Η Sauber F1 Team είναι εδώ για ν’ αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Grand Prix και σε αυτό είναι συγκεντρωμένη. Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...