Φήμες: Από τα €130.000 θα ξεκινά η BMW X7. Διαθέσιμη και με V12 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

14195628824_81f88a3abd_b-700x420

Ισπανικό μέσο αποκαλύπτουν με πρόσφατο δημοσίευμα ορισμένες νέες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο uber-SUV της BMW.

Σύμφωνα με το Motor.es, η BMW ξεκίνησε την εξέλιξη τόσο της X7 όσο και του SUV της Rolls-Royce πριν από περίπου δύο χρόνια και τα δύο μοντέλα, θα μοιράζονται αρκετά εξαρτήματα. Ως βάση, θα χρησιμοποιηθεί η CLAR πλατφόρμα της Γερμανικής εταιρίας, που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγο καιρό με την νέα Σειρά 7. Η ανάρτηση και ορισμένα ακόμα εξαρτήματα θα προέρχονται από την X5 ενώ φυσικά, τα SUV θα είναι διαθέσιμα είτε ως πισωκίνητα, είτε ως τετρακίνητα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η γκάμα των προσφερόμενων κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά από τα άλλα SUV της φίρμας, σύνολα καθώς και μία plug-in υβριδική έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα, θα χρησιμοποιεί μία εκδοχή του συστήματος της X5 xDrive40e. Στην κορυφή της γκάμας, θα βρίσκεται ένας V12 κινητήρας. Αυτός, θα είναι πιθανότατα μία αναβαθμισμένη έκδοση του 6-λιτρου V12 της απερχόμενης 760i.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το επταθέσιο SUV ακούγεται πως θα διαθέτει το πολυτελέστερο εσωτερικό που έχουμε δει ποτέ σε BMW – πολυτελέστερο ακόμα και από την νέα 7άρα. Γι’ αυτό η τιμή του θα ξεκινά –αν αληθεύουν οι φήμες- από τις €130.000.

ΠηγήMotor.es

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...