Ο Harry Metcalfe μας πάει μία βόλτα με το Range Rover Sport SVR

Σχετικά άρθρα

388220

Η κατηγορία των super-SUV κυριαρχούνταν για αρκετά χρόνια από τους Γερμανούς. Όμως η Land Rover, αποφάσισε να τα βάλει με το κατεστημένο και ο μόνος τρόπος να το κάνει αυτό, ήταν να παρουσιάσει ένα πραγματικά ξεχωριστό όχημα. Το Range Rover Sport SVR είναι ακριβώς αυτό. Δεν ξέρω πώς θα τα πάει στον κρίσιμο τομέα των πωλήσεων αλλά τουλάχιστον στα χαρτιά, έχει ότι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές του.

Το τελευταίο video για το Range Rover Sport SVR μας έρχεται από τον Harry Metcalfe. Να σημειώσουμε πως εκτός από ιδρυτικό μέλος του Evo της Αγγλίας, ο Metcalfe είναι σύμβουλος της Jaguar-Land Rover που σημαίνει ότι η άποψη του σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο ίσως να μην είναι και η πλέον αντικειμενική. Κάτι άσχετο όμως πριν σε αφήσω να δεις το video… Πόσα “SVR” σήματα έχει αυτό το αυτοκίνητο; Γιατί θέτει νέο ρεκόρ!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...