Για ποιο λόγο να αφήσεις για δυο χρόνια παρατημένη μια τρακαρισμένη Bugatti Veyron

Σχετικά άρθρα

this-bugatti-veyron-is-reportedly-abandoned-in-russia_1

Το καλοκαίρι του 2013 έγινε ένα ατύχημα στη Ρωσία, λίγο μετά το τέλος του event Auto Exotica 2013 όπου μια Aston Martin DB9 τράκαρε στο πίσω μέρος μιας Bugatti Veyron.

Το περίεργο της υπόθεσης, όμως, δεν είναι το ατύχημα αυτό καθ’αυτό, αλλά ότι από τότε το γαλλικό hypercar έχει αφεθεί στη μοίρα του από τότε, όπως δείχνει και η παραπάνω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

aston martin crash in veyron

Οι υποθέσεις πολλές, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό γιατί έχει παρατηθεί το αυτοκίνητο. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων στη Μόσχα, Autolehmann, και είναι πιθανό να έχουν υπάρξει ασφαλιστικά θέματα, καθώς είναι αδιανόητο να μην έχουν τα λεφτά για να το επισκευάσουν. Όπως και να έχει το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται πιο ύποπτο από αυτό της Lamborghini Aventador που σκονιζόταν σε ένα υπόγειο γκαράζ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...