Απογοητευμένος ο Perez για την καθυστέρηση της VJM08B

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Malaysian Grand Prix - Practice Day - Sepang, Malaysia

Μέχρι τις 19-21 Ιουνίου και το 8ο Grand Prix της χρονιάς θα χρειαστεί να περιμένουν οι Nico Hulkenberg και Sergio Perez προκειμένου να οδηγήσουν την σημαντικά αναβαθμισμένη VJM08B. Το ξεκίνημα των Ινδών στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι σίγουρα ιδανικό και οι οδηγοί ίσως να είχαν ελπίδες για κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, ο Bob Fernley τους αναγκάζει να οπλιστούν με υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Perez ήθελε ένα ταχύτερο μονοθέσιο φέτος και μόνο ευχάριστη δεν είναι αυτή η αναμονή για την δεύτερη ουσιαστικά έκδοση του μονοθεσίου.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό να μην έχεις μονοθέσιο που να έχει τον ρυθμό για να σε βάλει στους βαθμούς. Αυτό κάνει πραγματικά τα πράγματα δύσκολα. Αλλά, δεν αλλάζει κάτι για τον οδηγό, διότι πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο κάθε Σαββατοκύριακο. Προφανώς, είσαι σε θέση να χάσεις εύκολα το μονοθέσιο και αυτό είναι πολύ δύσκολο με την φθορά των ελαστικών. Θα έχουμε δύσκολους αγώνες τώρα, αλλά έτσι είναι η κατάσταση.

Η McLaren, ένας βασικός αντίπαλος για τη Force India, δεν περιμένει μεγάλη βελτίωση για το αγωνιστικό 3ήμερο που ξεκινά αύριο. Ωστόσο, ο Μεξικανός γνωρίζει ότι και οι ίδιοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ελπίζοντας να καταφέρουν να τερματίσουν μπροστά από την ομάδα του Woking.

Αυτή τη στιγμή, το βασικό πρόβλημα για τη McLaren είναι ο κινητήρας, ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί αρκετά γρήγορα. Είναι δύσκολο να ξέρουμε, διότι στη Μαλαισία βελτιώθηκαν σημαντικά σε σχέση με τη Μελβούρνη, αλλά στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τίποτα. Ελπίζω με τις αλλαγές και τη βελτίωση, να μπορέσουμε να κινηθούμε μπροστά και να κάνουμε αυτή την πίστα να ταιριάζει καλύτερα σ’ εμάς.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...