Το επόμενο Audi TT RS θα παράγει περισσότερα από 407 άλογα, η Audi δεν σκέφτεται το RS3 Plus

Σχετικά άρθρα

Audi-TT-RS-rendering

Η επόμενη γενιά του Audi TT RS σύμφωνα με φήμες από την Αυστραλία θα φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα ο οποίος θα παράγει περισσότερα από 407 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 280 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο θα στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, με το αυτοκίνητα να διαθέτει σπορ ανάρτηση, μεγάλα φρένα και σπορ καθίσματα στο εσωτερικό.

rs3

Σε ότι αφορά το RS3, ο επικεφαλής ανάπτυξης του τμήματος Quattro GmbH, Stefan Reil, απέκλεισε τις φήμες πως ετοιμάζουν την δυνατότερη έκδοση Plus για το RS3. Ο ίδιος είπε πως ο 2,5-λιτρος κινητήρας με την συγκεκριμένη τουρμπίνα έχει φτάσει στα όρια αντοχής και εγγύησης. Για να μπορέσει ο κινητήρας να αποδώσει περισσότερα άλογα, όπως τα 525 του A3 clubsport quattro concept, απαιτείται μεγαλύτερη τουρμπίνα και αρκετές μηχανικές βελτιώσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...