Νέες πληροφορίες για τον αντίπαλο της Panamera από την Mercedes

Σχετικά άρθρα

mercedes-benz-amg-logo

Η πρώτη φορά που ακούσαμε για ένα μοντέλο της Mercedes-AMG που θα τίθεται αντιμέτωπο με το Audi A7 και την Porsche Panamera, ήταν στις αρχές του Απριλίου. Τώρα, πάλι Γερμανικά μέσα, μας παρέχουν ορισμένες επιπλέον πληροφορίες για το φημολογούμενο αυτό μοντέλο.

Σύμφωνα με την Γερμανική Autobild, το μοντέλο που σε αυτή τη φάση ονομάζεται GT4 θα βασίζεται στην επόμενη γενιά της CLS με τον σχεδιασμό της όμως να παραπέμπει στην AMG GT. Το εσωτερικό της θα μπορεί να φιλοξενεί έως 4 επιβάτες ενώ θα διαθέτει ορισμένες επιπλέον χαρακτηριστικά ώστε να διαφοροποιείται επαρκώς από την CLS.

Ενώ όμως το A7 και η Panamera προσφέρονται με διάφορους κινητήρες, η GT4 λέγεται πως θα είναι διαθέσιμη μόνο με τον twin-turbo V8 των 4 λίτρων σε διάφορες όμως “εκδόσεις”, από 500 έως και 600 άλογα. Κατά τα άλλα, μηχανικά, το μοντέλο θα δανείζεται πολλά εξαρτήματα από την επόμενη E63 AMG S –φρένα, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης κ.ά. Επίσης, μπορούμε να περιμένουμε ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, “δυναμικές” βάσεις κινητήρα και “ηλεκτρονικό” διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η GT4 θα κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμής μέσα στο 2019 με τιμή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στις €120.000 και €140.000.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...