Ο Χάρι Πότερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της τηλεταινίας του BBC που βασίζεται στο Grand Theft Auto

Σχετικά άρθρα

Daniel Radcliffe

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως το BBC ετοιμάζει τηλεταινία που βασίζεται στο Grand Theft Auto, η οποία θα έχει να κάνει με τη δημιουργία του Grand Theft Auto V και όχι με αυτό καθ’αυτό το παιχνίδι. Τώρα το BBC ανακοίνωσε πως η ταινία ονομάζεται Game Changer, με τους Daniel Radcliffe (λέγε με και Χάρι Πότερ) και Bill Paxton να είναι οι πρωταγωνιστές. Ο Radcliffe θα υποδυθεί τον Sam Houser, τον ιθύνων νους πίσω από τα παιχνίδια GTA, με τον Bill Paxton να παίζει τον χαρακτήρα του Jack Thompson, τον δικηγόρο που έκανε τα πάντα ώστε να σταματήσει τις πωλήσεις του GTA.

Η τηλεταινία διάρκειας 90 λεπτών αποτελεί μέρος της εκστρατείας “Make It Digital” που έχει ως σκοπό να ωθήσει τους νέους Άγγλους στην ψηφιακή δημιουργικότητα, μιας και στο Νησί υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την τεχνολογική κατάρτιση των νέων, κάτι που οδηγεί σε ελλείψεις προσωπικού σε θέσεις εργασίας σχετικές με την τεχνολογία.

Την παραγωγή της live-action τηλεταινίας έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Guy Locker που δήλωσε πως η τηλεταινία θα επικεντρώνεται στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του παιχνιδιού.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...