Μήπως τρελάθηκε ο Marko; Ισχυρίζεται ότι η Mercedes βοήθησε τη Ferrari!

Σχετικά άρθρα

Marko

Φραγμό στη γλώσσα του αδυνατεί να βάλει ο Helmut Marko! Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing ανοίγει συχνά το στόμα του και τα λόγια που βγαίνουν συνήθως δεν είναι ό,τι καλύτερο για αυτόν στον οποίο αναφέρεται. Η κορυφή θα αργήσει να έρθει όπως φαίνεται για την ομάδα του Milton Keynes, οπότε αποφασίζει να «χτυπήσει» τις δύο κορυφαίες ομάδες αυτή τη στιγμή, τη Mercedes AMG και τη Ferrari, λέγοντας κάτι ομολογουμένως που δεν πιστεύουν πολλοί.

Κι ενώ εσύ νομίζεις ότι οι δύο ομάδες χωρίζονται από τεράστια αντιπαλότητα, έρχεται ο Marko να σου ανατρέψει κάθε σκέψη, καθώς υποστηρίζει ότι η Mercedes βοήθησε τη Ferrari, ώστε η ιταλική ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική! Σταμάτα ν’ αναρωτιέσαι και διάβασε τα παρακάτω:

Είναι δύσκολο ν’ αποδειχθεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Mercedes βοήθησε τη Ferrari. Και όλοι ξέρουμε το γιατί.

Παύση για να σκεφτούμε το «γιατί»… Μήπως γιατί η Mercedes φοβάται η Red Bull και θέλει η Ferrari να κόψει βαθμούς από την αυστριακή ομάδα; Μήπως εννοεί ότι η κυριαρχία της Mercedes κάνει κακό στο άθλημα και οι Γερμανοί θέλησαν ν’ αυξήσουν τον ανταγωνισμό, άρα και το ενδιαφέρον, βοηθώντας τη Scuderia; Σταματάω να σπαταλώ χρόνο για τους ισχυρισμούς τους Marko και συνεχίζω.

Ricciardo-Marko

Θα συνεχίσεις να διαβάζεις δηλώσεις του Marko, αλλά αυτές τώρα αφορούν τον Daniel Ricciardo. Μετά τη φυγή του Sebastian Vettel, πρέπει να υποστηρίζει κάποιον. Φυσικά, αυτός είναι ο Αυστραλός, λέγοντας πως το «χαμογελαστό παιδί» είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Seb.

Η σχέση μας με τον Sebastian δημιουργήθηκε με το πέρασμα των ετών. Ο Daniel έδειξε πέρυσι ότι είναι στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την ταχύτητα και την εξέλιξη ενός μονοθεσίου.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr