Βελτίωση ακόμα και στο power unit ζητά ο Massa

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Το μεγαλύτερο ίσως βήμα όσον αφορά τη βελτίωση του μονοθεσίου της έκανε φέτος η Ferrari, και η μοναδική ομάδα που μπορεί να την κοντράρει σε αυτό είναι η Sauber. Τις δύο αυτές ομάδες συνδέει κάτι κοινό: ο 059/4. Έτσι ονομάζεται το power unit των Ιταλών, το οποίο οι μηχανικοί στο Maranello κατάφεραν να εξελίξουν σημαντικά, και συνεχίζουν να το κάνουν. Η Williams βλέπει πως δύσκολα μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τη Scuderia, συνεπώς όλοι στην ομάδα θέλουν βελτίωση σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον οι οδηγοί.

Ο Felipe Massa, γνωρίζοντας ότι η Ferrari θα έχει πιθανότητα νέο, ισχυρότερο κατά 20-30 άλογα power unit στον Καναδά και εξαρτήματα στην Ισπανία, ζητά από τους τεχνικούς στο Grove (εργοστάσιο της Williams) και στο Brixworth (εκεί κατασκευάζονται οι κινητήρες της Mercedes) να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε η FW37 να γίνει ένα ταχύτερο μονοθέσιο.

Θέλω περισσότερη κάθετη δύναμη, ίσως και κάποια βελτίωση στον κινητήρα και το power unit. Αυτή είναι η μεγαλύτερη βελτίωση της Ferrari, έτσι, αν μπορούμε να βελτιωθούμε έστω και λίγο, ας το κάνουμε. Θα έχουμε τον ίδιο κινητήρα για τον επόμενο αγώνα, άρα δε νομίζω ότι θ’ αλλάξει κάτι.

Πάντα ζητάμε βελτιώσεις, και ο τρόπος που δουλεύεις δεν σχετίζεται με το αν η Ferrari είναι μπροστά ή πίσω σου. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε όλη τη σωστή πληροφόρηση για όλα, αλλά έχουμε τα σχέδιά μας για βελτίωση του μονοθεσίου μας. Για τη Βαρκελώνη, έχουμε κάποια άλλα πράγματα, αλλά αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες.

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα