Στον Καναδά αναμένεται να φέρει αναβαθμισμένο PU η Ferrari, για να κερδίσει περίπου 20 με 30 ίππους

Σχετικά άρθρα

150015_ch_

Αυτές είναι οι αναφορές του έγκυρου Sky Sports, το οποίο υποστηρίζει πως σημαντικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα της Ferrari SF15-T θα έρθουν τον Ιούνιο, στο Μόντρεαλ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το μονοθέσιο θα μείνει απαράλλακτο μέχρι τον Καναδά, αφού η Scuderia, μένοντας πιστή στο επιθετικό πρόγραμμα εξέλιξης που έχει προαναγγείλει ο James Allison, θα έχει νέα κομμάτια -πιθανότατα για την αεροδυναμική- και για τον αγώνα στην Βαρκελώνη, στις 10 Μαΐου. Εκεί όπου η πλειοψηφία των ομάδων θα παρουσιάσει μεγάλο βαθμό αναβαθμίσεων, με τον Maurizio Arrivabene να δηλώνει για τον επόμενο αγώνα:

Έχω ακούσει ότι πολλές ομάδες έρχονται με νέα πράγματα. Τώρα ετοιμάζουμε κι εμείς κάποιες λύσεις για την Βαρκελώνη.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό πριν από το Grand Prix, γιατί μετά οι προσδοκίες αυξάνονται και ούτω καθεξής, αλλά προχωράμε την εξέλιξή μας βήμα-βήμα. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα καλό πακέτο και όχι ένα πισωγύρισμα.

Επειδή, όμως, ο κινητήρας παίζει το σημαντικότερο ρόλο στη νέα εποχή της Formula 1, η Ferrari δεν θα βιαστεί για να παρουσιάσει τις αναβαθμίσεις της στον τομέα αυτό. Μιας και το Μονακό δεν έχει απαιτήσεις από τα power units, οι κόκκινοι θα χρησιμοποιήσουν τον έξτρα χρόνο για καλύτερη χρήση των 5 από τα 10 “κλειδιά” που έχουν στη διάθεσή τους και αναμένεται να φέρουν κέρδος στην ιπποδύναμη, κάπου μεταξύ στα 20 και τα 30 άλογα.

GP BAHRAIN F1/2015

Πάντως, από τη Williams δεν είναι πεπεισμένοι πως μόνο τα μυαλά που βρίσκονται στο Maranello έχουν καταφέρει να κλείσουν την ψαλίδα από την Mercedes. Ήδη ο Felipe Massa έχει κάνει νύξη για τον μεγάλο προϋπολογισμό της Ferrari, με την Claire Williams να σημειώνει πως ο προϋπολογισμός του 2015, αυξήθηκε κατά 100 εκατομμύρια για τη Scuderia.

Πάντοτε έλεγα ότι πρέπει να εργαζόμαστε σκληρότερα και εξυπνότερα από ό,τι οι άλλοι. Οι ομάδες όπως η Ferrari και η McLaren, είχαν πάντα μεγαλύτερο προϋπολογισμό από εμάς και παρόλα αυτά, έχουμε κερδίσει δεκαέξι πρωταθλήματα εναντίον τους.

Άκουσα ότι η Ferrari προσθέτει άλλα 100 εκατομμύρια για την εξέλιξή της, παραπάνω από όσα είχαν ήδη διατεθεί, και αυτό είναι το σύνολο του προϋπολογισμού μας! Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα πολύ να είμαστε σε θέση να τους κερδίσουμε, με το ένα τρίτο του προϋπολογισμού τους.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...