Ο Nasr φοβάται για μείωση της ανταγωνιστικότητας μετά από τη Βαρκελώνη

Σχετικά άρθρα

Felipe Nasr

Μετά από τη Μαλαισία, το Μπαχρέιν έγινε ο δεύτερος αγώνας στον οποίο η Sauber δεν τερμάτισε στη βαθμολογούμενη 10άδα, με αποτέλεσμα η ελβετική ομάδα να χάσει την 4η θέση στη βαθμολογία από τη Red Bull. Όντας από τις ομάδες με τα χειρότερα οικονομικά, η Sauber δε δείχνει δυνατός παίχτης για την εξέλιξη εντός της σεζόν, γεγονός που ίσως να τη ρίξει πολλές θέσεις πιο κάτω, καθώς οι αντίπαλοι ενδέχεται να έχουν σημαντικά ανώτερο ρυθμό ανάπτυξης.

Ο Felipe Nasr, ο οποίος έχει προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα 4 Grands Prix, ανησυχεί για τους μελλοντικούς αγώνες, διότι οι ομάδες θα συνεχίζουν να φέρνουν νέα εξαρτήματα για τα μονοθέσιά τους και φοβάται πως η ομάδα του μπορεί να μην τα καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτό.

Η Βαρκελώνη είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για τις ομάδες. Οι περισσότερες από αυτές θα εξελίξουν τα μονοθέσιά τους. Δεν ξέρω αν θα είμαστε κοντά στους βαθμούς, όπως κάναμε στους πρώτους αγώνες. Θα είναι ένα εξαιρετικό τεστ για ‘μάς, ώστε να ξέρουμε πού θα είμαστε, αλλά, ρεαλιστικά, ξέραμε ότι τα πράγματα θα γινόταν πιο δύσκολα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Θα έχουμε και κάποιες αναβαθμίσεις στη Βαρκελώνη· ακόμα και για τον κινητήρα της Ferrari, θα έχουμε βελτίωση σε αυτό. Και η Sauber έχει αναβαθμίσεις, θα είναι κυρίως αεροδυναμικές. Είχαμε μια νέα εμπρός πτέρυγα στην Κίνα, η οποία δε δούλεψε όπως περιμέναμε. Συνεπώς, θα το ξανακάνουμε στη Βαρκελώνη κι ελπίζουμε ότι θα πάρουμε κάτι από αυτό.

ΠηγήGlobo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...