Αυτό το κλειδί της Bugatti Veyron με μαύρα διαμάντια δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μπορεί να κοστίζει

Σχετικά άρθρα

Bugatti Veyron Super Sport Pur Blanc key with black diamonds (4)

Η Bugatti Veyron είναι ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα του κόσμου, με την ιταλική εταιρία κοσμημάτων Itay Malkin Jewelry να μπορεί να μετατρέπει το κλειδί της Veyron σε πραγματικό κόσμημα. Το πως διερωτάσαι; Απλώς, τοποθετεί πάνω του αρκετά μαύρα διαμάντια 10 καρατίων και λευκόχρυσο 18 καρατίων, με την αλυσίδα που λειτουργεί ως μπρελόκ, να είναι φυσικά και αυτή κατασκευασμένη από τους ίδιους μαύρους πολύτιμους λίθους, βάρους 150 καρατίων!

Το συγκεκριμένο κλειδί είναι παραγγελία ενός ιδιοκτήτη μιας Bugatti Veyron Super Sport Pur Blanc και αναρωτιέσαι πόσο κοστίζει; Άγνωστο, μιας και η εταιρία ανακοινώνει τη τιμή του κλειδιού, που μπορεί να είναι κατασκευασμένο από χρυσό, πλατίνα, λευκόχρυσο και άλλων χρωμάτων διαμάντια, μόνο στους σοβαρά ενδιαφερόμενους. Κάτι μου λέει πως κοστίζει σίγουρα άνω των 200.000 ευρώ που κόστιζε αυτό το κλειδί της Koenigsegg Agera R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...