Μας τρολάρει ο Marko; Ισχυρίζεται ότι ποτέ δε είπε πως θ’ αποχωρήσει η Red Bull

Σχετικά άρθρα

Helmut Marko

Η ιστορία της ενδεχόμενης αποχώρησης της Red Bull Racing από τη Formula 1 μού θυμίζει τα όσα διαβάζουμε εδώ και χρόνια για την είσοδο της Audi στο άθλημα. Και μάντεψε: πρόσφατα ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της αυστριακής ομάδας δήλωσε ότι, αν η Renault δε βελτιώσει άμεσα το power unit της, ή θα αποχωρήσει από τη Formula 1 ή τη θέση της θα πάρει η Audi.

Φυσικά, τέτοιες δηλώσεις δεν μπορούν να περάσουν χωρίς να προκαλέσουν ένταση, αλλά είναι όντως πραγματικά τα λόγια του Marko; Τώρα, ο ίδιος τονίζει ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και πως τα πάντα προκλήθηκαν από την γνώμη του Gerhard Berger για το συγκεκριμένο θέμα. Ας δούμε τι λέει τώρα ο Αυστριακός.

Είναι ανοησίες κι εντελώς διαστρεβλωμένες δηλώσεις. Η Renault αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση, αλλά συνεργαζόμαστε μαζί της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Gerhard Berger εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το θέμα, η οποία περιλαμβάνει τι θα έπρεπε να κάνουν μαζί η Red Bull και η Audi. Αυτή είναι η άποψη του Gerhard. Αλλά, τώρα έχουμε συμβόλαιο με τη Renault, το οποίο ολοκληρώνεται το 2016.

Το τι ακριβώς ισχύει, είναι κάτι που πραγματικά κανείς μας δε γνωρίζει. Πώς άλλωστε να συμβεί όταν έχουμε να κάνουμε με τα ΜΜΕ, τα οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που γράφουν ή ισχυρίζονται ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, αλλά και μ’ έναν τόσο ιδιόρρυθμο άνθρωπο όπως είναι ο Marko;

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...