Οι Clarkson, Hammond και May προμοτάρουν το νέο Live Show τους, ίσως ετοιμάζουν το “House of Cars” στο Netflix

Σχετικά άρθρα

Clarkson, Hammond and May Live

Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May βρίσκονται ξανά μαζί, για τις ανάγκες των live show που πλέον δεν θα λέγονται Top Gear Live, αλλά το όχι και τόσο εύηχο “Clarkson, Hammond & May Live”.

Για να ξεκινήσουν τη διαφήμιση των live, οι τρεις παρουσιαστές έχουν ανεβάσει σε ένα νέο κανάλι στο YouTube, τρία promo video στα οποία προωθούν το σόου τους, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 του μηνός από το Belfast, θα πάει στο Sheffield, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, στο Stavanger της Νορβηγίας, στην Αυστραλία, στη Πολωνία και θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο στις 28 του Νοέμβρη.

Στις σχετικές ειδήσεις, βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγω πως οι τρεις παρουσιαστές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το συνδρομητικό Αμερικάνικο κανάλι Netflix ώστε σε αυτό να προβάλουν μια νέα τηλεοπτική εκπομπή. Οι φήμες το θέλουν να ονομάζεται “House of Cars”, με τον τίτλο να είναι σαφώς επηρεασμένος από την πετυχημένη σειρά του καναλιού, το “House of Cards” με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey. Το νέο σόου θα γίνει με την βοήθεια του παραγωγού Andy Wilman, ο οποίος και αυτός παραιτήθηκε από το Top Gear.

ΠηγήMirror.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...