Καμία σκέψη για πώληση της Lotus

Σχετικά άρθρα

Lotus F1 Team

Πρόσφατα δημοσιεύματα ασχολήθηκαν, μεταξύ άλλων, και με το ενδεχόμενο πώλησης της Lotus, και μάλιστα στη Renault, καθώς η βρετανική ομάδα ήταν στο παρελθόν ουσιαστικά η εργοστασιακή ομάδα της γαλλικής εταιρείας. Στη συνέχεια, έγινε Lotus Ranault GP, το 2011, μέχρι να ονομαστεί τελικώς Lotus F1 Team την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, φέτος έκοψε κάθε σχέση με τους Γάλλους, καθώς αγοράζει κινητήρες από τη Mercedes.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Matthew Carter, έρχεται για να διαψεύσει όλες αυτές τις φήμες, τονίζοντας ότι η Lotus σε καμία περίπτωση δεν είναι προς πώληση, ενώ και ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι στο Enstone με τον PU106B Hybrid.

Ξέρω ότι η Renault αξιολογεί τον ρόλο της στη Formula 1 τώρα. Νομίζω ότι από ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, εξετάζει αν θα κατασκευάζει μόνο κινητήρες, αν θα δουλέψει ως ομάδα ή αν θ’ αποχωρήσει συνολικά από το άθλημα. Οι μέτοχοί μου έχουν πει πολύ συγκεκριμένα ότι η ομάδα δεν πωλείται.

Νομίζω ότι υπάρχει η περίφημη  δήλωση ότι όλα είναι πωλούνται σε κάποια τιμή, αλλά οι μέτοχοι μού έχουν πει ότι δε θέλουν να πουλήσουν την ομάδα και δε θέλουν να παρατήσουν το μεγάλο τους ενδιαφέρον για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι, με το power unit της Mercedes, έχουμε δώσει στον εαυτό μας την ευκαιρία να έχουμε την απόδοση που θέλουμε.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα