Ένα εξαιρετικό Honda NSX-R πωλείται στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

IMG_0037

Δεν βλέπουμε συχνά Honda NSX-R να πωλούνται και πίστεψε με, δεν είναι επειδή δεν ψάχνουμε. Με 483 να έχουν κατασκευαστεί συνολικά και με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα φανταστικό sports car, οι ιδιοκτήτες τους δεν τα αποχωρίζονται εύκολα.

IMG_0023

Όπως αναφέρει η αγγελία, το υπ’ αριθμόν 422 NSX-R που βλέπεις, είναι φυσικά αυθεντικό ενώ διαθέτει το extra ηχοσύστημα της Bose, air-condition και 16/17 ιντσών σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος. Κατά τα άλλα, ο 3.2 λίτρων V6, αποδίδει 290 άλογα και 304 Nm ροπής ενώ το αυτοκίνητο ζυγίζει σημαντικά λιγότερο από το standard NSX. Τα €130.000 που ζητά ο πωλητής δεν μου ακούγονται καθόλου πολλά αν υπολογίσει κανείς το πόσο ικανό είναι αυτό το αυτοκίνητο, πόσο σπάνιο είναι και το ότι έρχεται το νέο NSX-R… κάτι που είναι σίγουρο ότι θα εκτοξεύσει την αξία του παλιού… Να σημειώσουμε επίσης ότι συγκεκριμένο NSX-R, φέρει την υπογραφή του “πατέρα” του NSX, Shigeru Uehara.

ΠηγήNSXuk.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...