Η FCA αλλάζει τον προγραμματισμό του πενταετές πλάνου της

Σχετικά άρθρα

2011-jeep-wrangler-production-line-front-view

Τον περασμένο Μάιο, η FCA ανακοίνωσε ένα φιλόδοξο πενταετές πλάνο για όλες τις φίρμες της, που σκιαγραφούσε τις προθέσεις των εμπορικών της σημάτων μέχρι και το τέλος του 2018. Συνηθισμένη σε αλλαγές, η FCA, σύμφωνα με το Reuters καθυστερεί μερικά projects και επιταχύνει κάποια άλλα για διάφορους λόγους.

Οι αναβολές οφείλονται σε αλλαγές στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη, με το επόμενο Ram 1500, αντί να παρουσιάζεται στα μέσα του 2017, να μετατίθεται για τον Νοέμβριο του έτους, με το πολυαναμενόμενο νέο Jeep Wrangler, να έρχεται τον Ιούλιο του 2017.

Το νέο Grand Cherokee είναι το μοντέλο που αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη καθυστέρηση, μιας και η παρουσίασή του έχει μετατεθεί για έναν χρόνο μετά, για το 2018, πράγμα που σημαίνει πως το Grand Wagoneer πάει για ακόμη παραπέρα. Επίσης αντιμέτωπα με αναβολές είναι το crossover της C κατηγορίας της Jeep, καθώς και τα επόμενα Chrysler 300, Dodge Charger και Challenger. Η FCA επιταχύνει από την άλλη τη παραγωγή των μοντέλων της Alfa Romeo.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...