Σε δημοπρασία η εξαιρετική Lancia 037 με την οποία ο Walter Röhrl κέρδισε το Monte Carlo το 1983

Σχετικά άρθρα

Lancia 037 auction (1)

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει στο σφυρί αυτή η εξαιρετική Lancia 037. Πρόκειται για την 037 με πινακίδα ΤΟ-Υ63865 και αριθμό σασί 305, με την οποία ο μεγάλος Walter Röhrl, κέρδισε το rally του Monte Carlo το 1983, αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η Lancia με την 037 ήταν η τελευταία αυτοκινητοβιομηχανία που κέρδισε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών του WRC με ένα πισωκίνητο μοντέλο, προτού έρθουν τα τετρακίνητα Audi Quattro και Peugeot 205 T16. Ένα μοναδικό αυτοκίνητο και ένα από τα καλύτερα Group B αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, με τεράστια ιστορία από πίσω του.

Lancia 037 auction (2)

Η δημοπρασία της Lancia 037, ντυμένη στα χρώματα της Martini, θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα στο Blenhaim Palace και όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στη δημοπρασία μπορεί να στείλει ένα email εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...