Δες τον Walter Röhrl να χάνει τον έλεγχο και να τρακάρει με μία Porsche 918

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Τρανή απόδειξη του ότι “μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους”. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες του τεράστιου Walter Rohrl πίσω από το τιμόνι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που οδήγησε στα χρόνια που τα αγωνιστικά ήθελαν πολλά κιλά… θάρρος για να τα δαμάσεις και κατάφερε να κατακτήσει 2 πρωταθλήματα. Είναι από μόνος του ένα μεγάλο κεφάλαιο και γι’ αυτό παραμένει ενεργός –όχι αγωνιστικά αλλά “οδηγικά”. Όμως ακόμα και ένας θρύλος όπως ο Rohrl μπορεί να έχει μία “στιγμή”.

Στο video που ακολουθεί, αν μπορώ να καταλάβω καλά το Autobild μάζεψε 21 αυτοκίνητα στην πίστα του Sachsenring για μία αναμέτρηση επικών διαστάσεων. Μέσα σε αυτά ήταν και μία Porsche 918 Spyder που όπως θα δεις στο 5:25, δυσκολεύει ιδιαίτερα τον Rohrl στην στροφή 12 – αν μπορώ να διακρίνω καλά. Μία flat-out στροφή που οδηγεί στην μεγάλη κατηφορική ευθεία με το παρατσούκλι “καταρράκτης”.

https://www.youtube.com/watch?v=Yw82iNa2f7s

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr