Koenigsegg: Θέλουμε μόνο 7 λεπτά και ελπίζουμε να μην τα χρησιμοποιήσουμε όλα

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg-One1-on-ring

Ήταν αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που επισημοποιήθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την ακόμα αυστηρότερη επιβολή των ορίων ταχύτητας ώστε να εφαρμόζονται και επί της ουσίας να απαγορεύουν τις προσπάθειες για ταχύτερο γύρο, η Koenigsegg θα απαντούσε. Και αυτό ακριβώς έκανε.

Στην ανακοίνωση που ανέβασε η Koenigsegg στην επίσημη σελίδα της, αναφέρει τα προφανή. Καταλαβαίνει την προσπάθεια των διαχειριστών για την εξασφάλιση της ασφάλειας θεατών αλλά και οδηγών. Όμως όσο και να είναι σεβαστή η προσπάθεια προστασίας των θεατών, όσον αφορά στους οδηγούς, ο κίνδυνος είναι γνωστός σε κάθε εμπλεκόμενο, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού! Στη συνέχεια, αναλύει την αφοσίωση της εταιρίας στην καινοτομία και την τεχνολογία αλλά και την σημασία της One:1 ως “test-bed” για την εξέλιξη συστημάτων και τεχνολογιών που στη συνέχεια θα εφαρμοστούν και σε υπόλοιπα μοντέλα.

Ελπίζουμε να χρειαστούμε μόνο 7 λεπτά του χρόνου τους και θα κάνουμε ότι μπορούμε να μην τα χρησιμοποιήσουμε όλα.

Αυτό ζητά η Koenigsegg από το management της πίστας για να δείξει στον κόσμο τι δημιούργησε και για τι είναι ικανό αυτό.

ΠηγήKoenigsegg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...