Αυτή η Mercedes C 63 AMG Coupe Black Series φορά twin-turbo V8 850 ίππων και δεν μπορεί να κρατηθεί!

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series

Η C 63 AMG Coupe Black Series είναι δικαιωματικά ένα από τα πιο λατρεμένα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η Mercedes-Benz. Αποτελεί συνδυασμών πολλών εκπληκτικών στοιχείων, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο ατμοσφαιρικός V8 των 6,2 λίτρων που βρίσκεται κάτω από το καπό και παράγει έως 517 άλογα και 620 N·m ροπής. Η επιθετικότητα και η αγριάδα του αυτοκινήτου είναι γνωστή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν αποκτήσει επιπλέον δύναμη.

Ένας καλός τρόπος για να συμβεί αυτό είναι ν’ αλλάξεις κινητήρα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την λευκή C 63 AMG Coupe Black Series που θα δεις στη συνέχεια. Φορά τον Mercedes-Benz M157, που είναι ένας V8 twin-turbo κινητήρα, 5,5 λίτρων. Στην περίπτωσή της, έχει απόδοση 850 περίπου ίππων και, όπως μπορείς να δεις και μόνος σου, το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κρατηθεί.

Αν ψάχνεις για το κερασάκι στην τούρτα, σου λέω πως είναι η εξάτμιση της Capristo, κάτι που βελτιώνει σημαντικά τον ήχο του κινητήρα. Τέλος από εμένα, σε αφήνω να την απολαύσεις!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...